Vertellen over de maand over borstgezondheid.

Biofotonen therapie combineert elektro-acupunctuur met natuurgeneeskunde als uitgangspunt. Oorzaak en gevolg worden bekeken vanuit samenhang (“alles heeft met alles te maken”). Om tot conclusies en oplossingen te komen wordt de conditie van de meridianen en chakra’s, de 5-elementenleer, de orgaanklok, de emoties en metingen van de acupunctuurpunten ingezet, naast de ervaring van de therapeut.

Praktisch

Met een meetpen worden ca. 120 acupunctuurpunten gemeten op vingers en tenen. Zo wordt nagegaan welke organen en systemen van het lichaam verstoord kunnen zijn.

De behandeling die daarop volgt bestaat uit het vasthouden van twee glasstaven en/of het plaatsen van de blote voeten op twee glazen platen. Deze glaselementen zijn verbonden met de Chiren die trillingen doorgeeft. Via het biofeedback systeem wordt een trilling ingezet die tegengesteld is aan die van het verstoorde orgaan. Dit versterkt de juiste lichaamseigen frequenties en heft de verstoring op. Tot slot worden de acupunctuurpunten op handen en voeten opnieuw gemeten om te controleren of de eerder gemeten verstoringen werkelijk opgeheven zijn en het lichaam de balans heeft teruggepakt.

Het is dus direct meetbaar of de behandeling aanslaat. Bij aanhoudende verstoringen wordt de behandeling herhaald.

De eerste behandelsessie duurt ongeveer 1,5 uur. Volgende behandelingen ca. 1 uur. De behandeling is volkomen pijnloos en veilig en er worden geen medicijnen voorgeschreven.

Biofotonentherapie

Tijdens een intake gebruiken we biontologie om uw mogelijke verstoorders te vinden. Zodra die duidelijk zijn, zetten we biofotonentherapie in om uw lichaam de mogelijkheid te geven zelfgenezend te worden. Uw lichaam komt weer in een natuurlijke balans. Veel mensen voelen zich na de eerste sessie al een stuk beter.

Licht op Vitaliteit

Monique Wanders van Licht op Vitaliteit uit Vught bestudeerde levenswijzen en interessante theorieën op gezondheidsgebied en heeft diverse opleidingen afgerond zoals Vitaliteitscoach, Trainer Hormoonfactor (hormoonbalans), Natuurvoedingsadviseur, Groene Kookacademie en Biontologie, waarvoor ze de opleiding gevolgd heeft aan de Health Angel Academy, Institute of Applied Biophoton Sciences. Zeker zo belangrijk is dat Monique ervaringsdeskundige is.

Behandeltraject

 • Start
  meetpen worden ca. 120 acupunctuurpunten gemeten op vingers en tenen

 • Vervolgbehandeling
  Vasthouden van twee glasstaven en/of het plaatsen van de blote voeten op twee glazen platen.
  Acupunctuurpunten op handen en voeten worden opnieuw gemeten om te controleren of de eerder gemeten verstoringen werkelijk opgeheven zijn en het lichaam de balans heeft teruggepakt.

 • Aanhoudende verstoringen
  Bij aanhoudende verstoringen wordt de behandeling herhaald.