Ontologie

Ontologie is de leer van het zijn ofwel de zijnsleer. Inderdaad, het lijkt vrij vaag voor niet-medisch onderrichte mensen. Wat is ontologie dan precies? Weten hoe de (huidige) situatie rondom een levend wezen is. In ons geval de (huidige) situatie rondom onze cliënten.

Biontologie

Bio is een levend wezen, voor ons meestal een cliënt. Ontologie is de (huidige) stand van zaken.

Biontologie is dus de huidige stand van zaken in en rondom een lichaam, voor ons een cliënt.

We kijken dus niet alleen naar het lichaam, maar ook naar uw leefpatroon. De mogelijke verstoorders van een gezonde balans benoemen we en bespreken we met u.

Biofotonentherapie

Tijdens een intake gebruiken we biontologie om uw mogelijke verstoorders te vinden. Zodra die duidelijk zijn, zetten we biofotonentherapie in om uw lichaam de mogelijkheid te geven zelfgenezend te worden. Uw lichaam komt weer in een natuurlijke balans. Veel mensen voelen zich na de eerste sessie al een stuk beter.

Licht op Vitaliteit

Monique Wanders van Licht op Vitaliteit uit Vught bestudeerde levenswijzen en interessante theorieën op gezondheidsgebied en heeft diverse opleidingen afgerond zoals Vitaliteitscoach, Trainer Hormoonfactor (hormoonbalans), Natuurvoedingsadviseur, Groene Kookacademie en Biontologie, waarvoor ze de opleiding gevolgd heeft aan de Health Angel Academy, Institute of Applied Biophoton Sciences. Zeker zo belangrijk is dat Monique ervaringsdeskundige is.

Kort samengevat

  • Ontologie
    de leer van het zijn

  • Biontologie
    de huidige stand van zaken in en rondom een lichaam

  • Biofotonentherapie
    geeft uw lichaam de mogelijkheid zichzelf te genezen