Ervaringen

Nieuwsgierig wat ik voor u kan doen?

Als 25 jarige vrouw kwam ik naar de vitaliteitspraktijk van Monique met klachten als vermoeidheid, verminderde zin in het leven en darmklachten. Mijn moeder had mij hierop gewezen en ik met enige scepsis ben ik het gaan proberen. Met de ‘meetpen’ begon Monique te meten. Precies die organen waar ik last van had kwamen naar voren uit de meting. Vervolgens kreeg ik een behandeling via 2 glasstaven die ik met mijn handen vast mocht houden en daarna 2 glasplaten waar ik mijn voeten op mocht zetten. Al vrij snel voelde ik de werking. Mijn darmen begonnen een knorrend geluid te maken. Monique stelde mij gerust tijdens de behandeling en legde alles in begrijpelijk taal uit. Het mooie aan Monique vind ik dat je ziet dat zij echt haar best voor jou doet. Ze denkt goed na, gebruikt haar gevoel om je het beste te geven wat in haar expertise ligt. Met resultaat: gelijk in de eerste week waren mijn darmklachten verminderd, kreeg ik meer energie en begon ik weer zin te krijgen in het leven. Met deze vermeerderde energie kan ik de dag langer volhouden en weer meer leuke dingen doen. Om de behandeling zijn volledige werking te laten hebben, is het belangrijk om meerdere behandelingen te krijgen. Ik ben ongeveer 5 naar Monique gweest en ga nu naar haar toe als ik merk het nodig te hebben. Ik geloof in de werking van de Chiren en Biontologie en niet alleen ik. Andere therapeuten waar ik mee werk merkten het ook. Ik voelde ‘lichter’ aan en meer ‘opgelucht’. Het is fijn dat ik die bevestiging heb gekregen. Ik hoop dat Monique nog velen mag helpen, zoals ik ook geholpen ben.

Denise
neem contact op

Ik had last van kiespijn, zenuwpijn. Er zat echter geen ontsteking vertelde de tandarts. Via via had ik gehoord van biofotonen therapie en zo kwam ik terecht bij Monique, een enthousiaste vrolijke vrouw die graag vertelt over het op natuurlijke wijze omgaan met je lijf en leven. Monique heeft de zenuwpijn helaas niet kunnen verhelpen, maar vond wel een lactose-’vergiftiging’ welke werd verholpen, waardoor mijn stoelgang weer dagelijks is. Door het neutraliseren van vaccins die je als kind krijgt verminderdde exceemplekken op knie en elleboog. Plekken waarvan ik had aangenomen dat die ‘erfelijk’ waren en blijven. Verder heeft ze werk verricht op meridiaan niveau wat meer ontspanning bracht in mijn systeem. Ik ben blij met de resultaten.

Conny

Omdat ik al jaren chronische klachten heb en veel uitprobeer in het ‘complementaire circuit’  was ik al bekend met de bijzondere, effectieve werking van biofotonentherapie. Ik moest er altijd een heel eind voor reizen, dus toen ik hoorde dat er een nieuwe praktijk opende in ’s-Hertogenbosch heb ik meteen een afspraak gemaakt.  Monique is geweldig. Ze luistert, denkt mee, is zorgvuldig, intuïtief, bemoedigend, enthousiast en heeft zoveel ervaring opgedaan dat er elke sessie weer interessante adviezen en suggesties voorbijkomen. En dan heeft ze de meetpen nog niet aangeraakt ! 😉  Elektro acupunctuur is echt een interessante, doeltreffende manier om de (achterliggende) oorzaak van allerlei gezondheidsverstoringen te onderzoeken. Het mooie is dat  Monique met haar biofotonen apparaten meteen kan aanpakken en een herstelproces op gang brengt. Dat is voelbaar na elke sessie, alsof je batterij weer is opgeladen. Mijn ervaring is dat na een paar behandelingen klachten vaak helemaal verdwenen zijn. Het is wonderlijk, maar het werkt. Van fysieke tot emotionele disbalans; gun jezelf een paar consulten want de kans dat het jou ook helpt is heel groot!

Margriet, 50+

Ik heb ooit eens iets gelezen over biofotonen therapie in het blad Ode en dat maakte mij nieuwsgierig. Dat is al een paar jaar geleden en toen waren er maar een paar plekken in Nederland die deze behandeling konden geven. Toen ik er achter kwam dat Monique een praktijk had geopend in het centrum van Den Bosch heb ik een afspraak gemaakt. Monique heeft mij behandeld met biofotonentherapie omdat ik vermoeidheidsklachten had. Na 4 behandelingen voelde ik de energie terugkomen en sindsdien sta ik een stuk energieker in het leven.

Karin, 47

Meer dan 30 jaar heb ik elke dag buikpijn en sinds een paar jaar Parkinson. Ondanks mijn bezoeken aan huisarts en pijnbestrijdingsspecialisten werd de pijn erger en kon ik zo goed als niets meer. Al bij de eerste behandeling van Monique voelde ik dat de pijn veel dragelijker werd. Bij de 2e behandeling voelde ik voor het eerst na lange tijd geen buikpijn meer en kon weer zelfstandig mijn werk doen.  Daarnaast is het trillen van mijn handen en voeten sterk verminderd en kan ik weer op een normale manier met kopjes koffie rondlopen. Na de behandelingen is de pijn grotendeels verdwenen en ben ik weer een stuk zelfstandiger geworden. Monique is een engel!

Ann, 85

Eindelijk van mijn ontstoken dikke darm af, na 7 jaar!

Frans, 48

Leuk dat ik een van jouw eerste “patiënten” mocht zijn, het waren interessante sessies waarbij er de hele behandeling lang allerlei gesprekken waren over voeding, gewoontes en gezond leven (lekker sparren) dat maakte het ook extra leuk en interessant.

Het was prettig om door jou behandeld te worden, je maakte me bewuster van mijn leef/eet patroon, kwam met allerlei adviezen. Op het moment dat we met de therapie begonnen had ik al lange tijd last van ernstige obstipatie je hebt er middels de biofotonen therapie voor gezorgd dat mijn problemen met de stoelgang zijn verminderd. Waardoor ik me de laatste tijd een stuk beter voel.

Dimph, 46, Your Content Goes Here

Per toeval ben ik een paar weken geleden in contact gekomen met Monique en met de biofotonen-therapie. Ik heb reumatoide artritis wat zich uit in pijnlijke handen en voeten, vermoeidheid en lusteloosheid. Vrijwel meteen na de eerste behandeling was de “brand” uit mijn voetzolen en kwam mijn energie terug. Inmiddels heb ik 4 behandelingen gehad en zijn ook mijn handen stukken beter; ik ben sinds jaren weer aan het breien en haken, en wandel dagelijks 5 km. Hopelijk zullen veel patienten hun weg vinden naar deze fantastische therapie.

Thea, 54

Ik was erbij toen Monique mijn oma een behandeling gaf en nieuwsgierig wat er allemaal gebeurde. Mijn oma voelde zich na de behandeling een stuk beter. Toen Monique vroeg wil jij ook een behandeling vond ik dat heel gaaf.

Tijdens het meten voelde ik niet veel en tijdens de behandeling kietelde het en voelde ik dat er iets gebeurde maar wist niet wat. Na de behandeling voelde ik mij een stuk frisser, zag veel helderder en ineens waren er veel meer kleuren. Ik kan ook weer iedere dag naar de WC.

Pie, 14