/Privacybeleid
Privacybeleid2018-07-11T12:28:48+00:00

WIJ NEMEN DE PRIVACY VAN PERSOONSGEGEVENS ZEER SERIEUS EN GAAN ZORGVULDIG MET JE PERSOONLIJKE GEGEVENS OM.

Door gebruik te maken van onze site en de inschrijving voor onze nieuwsbrief, het downloaden van het Magazine en het e-book, ga je akkoord met ons privacy- en cookie-beleid.
Je gegevens zullen nimmer aan derden worden verkocht en/of verstrekt! Daar zouden we zelf ook een enorme hekel aan hebben ūüėČ

Monique Wanders juli 2018

BESCHERMING PERSOONSGEGEVENS

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus.

De Groene Zuster en Monique Wanders Vitaliteitspraktijk zal je persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen en/of verstrekken.

Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de  Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG) en de Telecommunicatiewet. Dat betekend dat we je voornaam en email adres alleen gebruiken om jou de nieuwsbrief, het e-book of het Magazine Boezemvriendin te versturen.

WIE IS DE GROENE ZUSTER EIGENLIJK?

De Groene Zuster.nl is een organisatie van Francine van Broekhoven.

Het bestaat uit een bedrijf wat medische thermografie uitvoert op locaties in Nederland en Belgi√ę, Informatie avonden organiseert, trainingen geeft in Medische Thermografie en informatie verstrekt via media en social media.

Daarnaast bestaat ook de De Groene Zuster Franchise B.V., deze organisatie heeft franchisenemers die gecertificeerd zijn in medische thermografie en de thermografie uitvoeren in Nederland en Belgi√ę. Monique Wanders Vitaliteitspraktijk is franchisenemer bij De Groene Zuster Franchise B.V.

Monique Wanders Vitaliteitspraktijk
Zeewaardin 18
5236 EG ‘s-Hertogenbosch
KvK: 58808094

De Groene Zuster franchise BV
Schulpplein 10B
3082 PW Rotterdam
Kvk 69402051

WELKE GEGEVENS VERZAMELEN WE?

Wanneer je bent ingeschreven voor onze nieuwsbrief, een download hebt aangevraagd, of  een contactformulier hebt ingevuld, een aankoop hebt verricht  of andere aanvragen doet voor één dienst, zal aan jou gevraagd worden om gegevens in te vullen. Wij verwerken alleen de gegevens die je zelf aan ons verstrekt. Dit kunnen de volgende gegevens zijn:

  • voor- en achternaam
  • e-mail adres
  • telefoonnummer

MET WELK DOEL GEBRUIKEN WE DE PERSOONSGEGEVENS?

De gegevens worden verzameld en opgeslagen voor de volgende doeleinden:

  • Je voornaam en e-mail adres gebruiken we voor het verzenden van commerci√ęle nieuwsbrieven. We doen dit alleen met de gegevens die we verkregen hebben via het downloaden van gratis documenten.
  • Je voornaam, e-mailadres en telefoonnummer die jij invult bij een formulier voor een¬† aanvraag en contactformulier, worden gebruikt om antwoorden op de contactaanvraag te kunnen doen.
  • We slaan deze gegevens op in WordPress. We zullen je √©√©n keer vragen toestemming te geven om te voldoen aan de Wet AVG. Als je geen toestemming geeft worden je gegevens verwijderd.
  • Je kunt je zelf ook makkelijk uitschrijven door op een link te klikken onderaan de nieuwsbrief.

                                                                                        De servers van WordPress zijn gevestigd in de Verenigde Staten. Jouw gegevens kunnen dus worden doorgegeven, opgeslagen en verwerkt in de Verenigde Staten. De doorgifte van deze gegevens gebeurt op grond van het EU-VS Privacy             Shield Framework. Meer informatie over het privacybeleid van ActiveCampaign vind je hier. 

ONZE WEBSHOP

Wij gebruiken jouw gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk te laten verlopen. Wij zullen je gegevens niet aan derden verkopen en/of verstrekken. Je gegevens zullen uitsluitend aan derden ter beschikking worden gesteld indien zij betrokken zijn bij het uitvoeren van je bestelling. 

Bij de betaling in de webshop word je voor de transactie altijd verwezen naar de website van een zogenaamde Payment Processor door middel van een beveiligde verbinding. Je betaalgegevens worden niet doorgegeven aan onze servers en worden dan ook door degroenezuster.nl niet opgeslagen. De enige gegevens die wij opslaan zijn:

  • Voor ‚Äď en Achternaam¬†
    Om jouw bestelling uit de webshop te kunnen leveren.

  • Adres,¬†postcode en woonplaats
    Dit adres gebruiken wij voor de correcte levering van jouw bestelling vanuit de webshop

  • Telefoonnummer
    deze vragen we alleen in het contact verzoek of afspraak verzoek. We vinden het prettig even te bellen voordat we een afspraak inplannen, wie weet heb je nog wel wat vragen aan ons.

  • e-mail adres
    Bij elke bestelling vanuit de webshop (niet voor de workshops) ontvang je van ons een bevestiging en overzicht van de door jou gemaakte kosten. Indien het een bestelling is die wordt verzonden met de post zal Postnl jou een e-mail sturen met de track & trace code. Je emailadres vragen we ook bij een contactverzoek, als we je niet aan de telefoon krijgen kunnen we je een mail sturen en misschien je vraag op die manier al beantwoorden.

BEVEILIGING PERSOONS,- EN CLI√čNT GEGEVENS¬†

Wij hebben de techniek in huis om persoonsgegevens te beveiligen tegen verlies of andere vormen van onrechtmatige verwerkingen. Deze maatregelen, waaronder versleuteling middels een SSL-certificaat en two-factor authentication, zorgen voor de beveiliging die past bij de gegevens die wij verwerken en bewaren.

COOKIES 

Via onze website worden cookies geplaatst van het Amerikaanse bedrijf Google, als deel van de ‚ÄúAnalytics‚ÄĚ-dienst. Wij gebruiken deze dienst om bij te houden en rapportages te krijgen over hoe bezoekers de website gebruiken. Deze verwerker is mogelijk verplicht op grond van geldende wet- en regelgeving inzage te geven in deze gegevens. Wij verzamelen informatie over uw surfgedrag en delen deze gegevens met Google. Google kan deze informatie in samenhang met andere datasets interpreteren en op die manier uw bewegingen op het internet volgen. Google gebruikt deze informatie voor het aanbieden van onder andere gerichte advertenties (Adwords) en overige Googlediensten en producten.

Cookies van derde partijen
Wij en derden, die zich (deels) buiten de EU bevinden, maken gebruik van cookies, om het surfgedrag over verschillende websites te volgen, om onze website te verbeteren, om de website naar behoren te laten werken, en om het verkeer op de website te analyseren.

GOOGLE ANALYTICS

We graag willen weten hoe onze bezoekers de website gebruiken en hoeveel mensen maandelijks onze website bezoeken, zodat we het gebruik van de website kunnen optimaliseren.  Bij Google Analytics wordt de informatie zo goed mogelijk geanonimiseerd. Jouw IP-adres wordt nadrukkelijk niet gebruikt. We kunnen je daarom niet persoonlijk herleiden. Wat interessant is voor onze marketing is te weten van welke websites mensen doorklikken naar onze website. Meer informatie over het beleid van Google Analytics vind je hier. 

SOCIAL MEDIA BUTTONS BIJ DE BLOGS

Wij willen het voor jou graag zo makkelijk mogelijk maken om de blogs van onze website te delen via Social Media. Dit kan onder andere door middel van Social Media (share) buttons.
Van de volgende Social Media Platforms hebben wij de buttons geplaatst. Lees de privacy verklaringen van de respectievelijke Social Media platforms om te weten hoe zij omgaan met privacy.  Hieronder vind je de verschillende privacy verklaringen:

HOE LANG BEWAREN WIJ JOUW GEGEVENS?

Wij bewaren je gegevens niet langer dan noodzakelijk voor het doel waarvoor ze zijn ontvangen. Wanneer jij je uitschrijft voor onze nieuwsbrieven, zullen je persoonsgegevens uiterlijk aan het eind van de desbetreffende maand uit WordPress worden verwijderd.
De cli√ęntgegevens (dus als je een thermogram hebt laten maken bij ons)¬† in ons boekhoud- en CRMsysteem bewaren we tenminste 7 jaar, onder andere om aan al onze wettelijke verplichting te voldoen. Deze gegevens worden binnen 1 jaar na het verlopen van deze verplichting door ons verwijderd.

JE WILT JE GEGEVENS BIJ ONS VERWIJDEREN

Ook al heb je toestemming gegeven voor het bewaren en verwerken van je gegevens, je kunt ze altijd weer intrekken, waarna wij je gegevens niet meer zullen bewaren.
Je hebt ook recht op inzage in jouw persoonsgegevens en het recht om jouw persoonsgegevens te rectificeren. Als je wilt weten welke persoonsgegevens wij van jou hebben, dan kun je een schriftelijk inzageverzoek doen.
Mochten jouw gegevens onjuist, onvolledig of niet relevant zijn, dan kun je ons schriftelijk verzoeken om jouw gegevens te wijzigen of aan te vullen.

Daarnaast heb je een recht op het wissen van jouw persoonsgegevens, een recht op het beperken van de verwerking of het bewaren van jouw gegevens en een recht om tegen de verwerking bezwaar te maken.

Wij zullen je verzoek zo spoedig mogelijk in behandeling nemen.

Contactgegevens
Monique Wanders Vitaliteitspraktijk
Zeewaardin 18
5236 EG ‘s-Hertogenbosch
Nederland
T (06) 2250 3543
E praktijk@moniquewanders.nl


WIJZIGINGEN

Wij behouden te allen tijde het recht ons privacy beleid te wijzigen.
De wijzigingen treden in werking op het aangekondigde tijdstip van inwerkingtreding.

This Is A Custom Widget

This Sliding Bar can be switched on or off in theme options, and can take any widget you throw at it or even fill it with your custom HTML Code. Its perfect for grabbing the attention of your viewers. Choose between 1, 2, 3 or 4 columns, set the background color, widget divider color, activate transparency, a top border or fully disable it on desktop and mobile.

This Is A Custom Widget

This Sliding Bar can be switched on or off in theme options, and can take any widget you throw at it or even fill it with your custom HTML Code. Its perfect for grabbing the attention of your viewers. Choose between 1, 2, 3 or 4 columns, set the background color, widget divider color, activate transparency, a top border or fully disable it on desktop and mobile.

Ontvang gratis!

Het magazine Boezemvriendin én het e-book Groen is het nieuwe roze